AANBOD WORKSHOPS & SESSIES

(BEGELEIDE) BRAINSTORMSESSIE

Ontdek de geheimen van écht effectief brainstormen. Leer de belangrijkste technieken, maak kennis met het creatieve proces en leer hoe je tot de juiste probleemvraag komt. Het resultaat? Meer originele en nuttige ideëen! Schakel mij in als facilitator voor een bestaande vraag of boek een workshop. Maak van je volgende brainstorm een succes!

FIND YOUR WHY

Weet jij waar jouw organisatie in de kern voor staat? Welke bijdrage jullie leveren aan de levens van anderen? Wat collega’s verbindt? Een heldere WHY helpt je visie en missie aan te scherpen. Dit is een WHY-sessie volgens de officiële methodiek van Simon Sinek. 

TRAINING CREATIVITEIT

Wat is creativiteit eigenlijk? Hoe pas je het effectief toe? Hoe krijg je de probleemvraag scherp? Via welke stappen kom je van een 'los idee' tot geaccepteerde oplossing? Leer in een praktische training (learning-by-doing) de basis van creatief denken en CPS (Creative Problem Solving) en vergroot het creatief potentieel op de werkvloer!

ZOEK JE MAATWERK?

Heb je een vraagstuk waarbij je nieuwe inzichten zoekt? Bekijk voorbeelden en inspiratie. Met creatieve werkvormen en op basis van de procesmethodieken Creative Problem Solving (CPS)  en Design Thinking (DT) ontwerp ik sessies op maat. Bel gerust met je vraagstuk en ik denk vrijblijvend met je mee!

Pin It on Pinterest

Share This