BRAINSTORM ALS EEN EXPERT!

Ontdek de geheimen van écht effectief brainstormen. Leer de belangrijkste technieken, maak kennis met het creatieve proces en leer hoe je tot de juiste probleemvraag komt. Het resultaat? Meer originele en nuttige ideeën! Schakel mij in als facilitator voor een bestaande vraag (werksessie) of boek een workshop. Maak van je volgende brainstorm een succes!

BASISTRAINING CREATIEF DENKEN

Wat is creativiteit eigenlijk? Hoe pas je het effectief toe? Hoe vergroot je je eigen creatieve houding en vaardigheden? Hoe krijg je de probleemvraag scherp? Leer in een praktische training (learning-by-doing) de basis van creatief denken en CPS (Creative Problem Solving) en vergroot jullie creatief zelfvertrouwen op de werkvloer!

ONLINE VISUEEL SAMENWERKEN

Denk je dat er méér te halen valt uit je Teams-overleg? Dan is een Mural-training iets voor jou! Mural is een digitale tool voor visueel samenwerken. Doordat je samen letterlijk in- en uitzoomt op de inhoud, wordt richting bepalen makkelijker. Mural zet aan tot actieve participatie en prikkelt jullie creativiteit. Het zorgt daarmee voor energie!

FIND YOUR 'WHY'

Weet jij waar jouw organisatie in de kern voor staat? Welke bijdrage jullie leveren aan het leven van andere mensen? Wat collega’s verbindt? Een heldere 'WHY' helpt je om de visie en missie aan te scherpen. In deze WHY-sessie volgen we de officiële werkmethodiek van Simon Sinek. 

PERSOONLIJK LEIDERSCHAP: het leven biedt altijd mogelijkheden!

werksessie voor persoonlijke ontwikkeling

Het leven is geen geijkt pad en we worden allemaal op onze eigen manier geconfronteerd met grote en minder grote uitdagingen. Een creatieve mindset helpt flexibeler met obstakels omgaan. Ik bied workshops om je persoonlijk handelen te verrijken. Met denktechnieken uit zowel de toegepaste creativiteit als de artistieke hoek zet je jezelf makkelijker in de oplossingsstand. Je leert meer opties zien en creëren. Ongemakkelijke gevoelens kun je anders te duiden - ze  zijn vaak onderdeel van het proces. De inhoud is gebaseerd op CPS (Creative Problem Solving) en mijn persoonlijke levenslessen (zie mijn recent verschenen boek 'Schroef jezelf los').

Na deze sessie heb je concrete handvaten om dagelijkse werkvraagstukken op meer productieve (creatieve) wijze op te pakken. Dit vergroot gevoel van regie op je leven! Bel of mail me gerust voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden. hello@decreatievewerkvloer.nl | 06-43986170

Pin It on Pinterest

Share This