MIX IT!

OEFENEN MET CREATIEVE WERKVORMEN
Breng beweging op de werkvloer
Vind je dat er wat meer beweging en creativiteit op de werkvloer mag zijn en zoek je als teamleider, manager of projectleider vernieuwende manieren van (samen)werken? Kom oefenen en maak kennis met een mix aan creatieve werkvormen!

Energie opwekken, groepsdynamiek, brainstormen, storytellingaspecten, groepsgesprekken leiden: er bestaan veel alternatieven op het standaard overleg. Boeken met werkvormen zijn er genoeg, maar waar oefen je het? Tijdens deze dynamische werksessie Mix It!

Inhoud van de sessie

Tijdens deze sessie van een dagdeel doorlopen we een hele range aan verschillende (creatieve) en beproefde werkvormen waarbij we een fictieve casus inzetten als oefenmateriaal. Iedere werkvorm wordt kort theoretisch toegelicht. De insteek van de workshop is vooral doen en ervaren! Denk aan six thinking hats, campfire, opposite thinking, brainstormen, stakeholdermapping, visueel vergaderen, en meer.

Design Thinking (DT) en Creative Problem Solving (CPS) vormen het uitgangspunt in de opbouw. Heb je zelf een werkvorm die je wilt oefenen? Leuk! Ook mag je een praktijkcasus indienen die we, indien voldoende concreet, zullen gebruiken als input voor een werkvorm. Tijdens deze energieke sessie staan vertrouwen, verbinding en plezier centraal.

Wat levert het op?

  • Je maakt kennis met een mix aan creatieve werkvormen. Doordat je deze hebt geoefend en ervaren, zet je deze met meer vertrouwen in in je eigen praktijk.
  • Je hebt nieuwe instrumenten om verandering en werkplezier te genereren op de werkvloer.
  • Je krijgt inzicht in groepsdynamiek, creatief denken en creative problem solving.
  • Een leuke middag vol energie en plezier!

Met deze workshop verruim je je kennis van creatieve werkvormen en leer je nieuwe technieken die je na de sessie direct toe kan passen in de dagelijkse praktijk!

Deze sessie kan zowel in-company gegeven worden als op open inschrijving (nieuwe data 2019 bekend!):

NIEUWE DATUM BEKEND!

OPEN INSCHRIJVING

Kom met andere geïnteresseerden een middag oefenen met de mix aan werkvormen!

Data: vrijdag 17 mei 2019
Locatie: Amsterdam (exacte locatie volgt)
Kosten: €99,- (excl. 21% btw)
Tijd: 13:30 – 17:00
Interesse? Schrijf je in door een mail te sturen naar: workshop@decreatievewerkvloer.nl

MAATWERK

IN-COMPANY

Heb je interesse om deze sessie bij jou op de werkvloer in te zetten? In dat geval stem ik de inhoud af op wat jullie hopen dat de sessie oplevert. Bel of mail me vrijblijvend via 06-43086170| femke@decreatievewerkvloer.nl

 

Interesse in een sessie? Neem vrijblijvend contact op
voor een gratis focusgesprek.

Femke Deckers | 06 – 43 98 61 70 | Amsterdam
femke@decreatievewerkvloer.nl

Pin It on Pinterest

Share This