Testimonials

Werken met Femke was een positieve ervaring met een constructief resultaat. Ze trof een gedegen voorbereiding en combineerde deze door heldere doelstellingen te formuleren. Ze hield de planning tijdens de sessie goed in de gaten zonder een dwingend keurslijf.

Femke is een fijn mens om mee te werken en een professional die een team naar een tastbaar resultaat kan leiden.

Dennis Hooftman

Creatief Directeur & Bestuurslid Amsterdams Kleinkunst Festival

De creatieve geest, flexibiliteit en professionaliteit van Femke zijn voorwaardelijk geweest om onze WHY-sessies toch door te laten gaan in dit bizarre corona-tijdperk. Alles moest anders, maar dat weerhield Femke niet om ons met vertrouwen mee te nemen in de wondere wereld van online creatieve toepassingen. Tussendoor nog ad hoc een host naar het juiste niveau coachen was eveneens geen probleem.

Verrassend genoeg leerde ik veel van Femkes inzichten en de onverwacht scherpe vragen om de opdracht helder te krijgen…

Ik weet nog niet precies wat het wordt, maar ik kijk nu al uit naar een volgende samenwerking!

Alex Lam

Projectleider Intensiveren Afpakken, Politie Noord-Holland

We vroegen Femke ons te helpen om van een idee een tastbaar product te maken. Het is geweldig hoe Femke zo’n abstracte vraag weet om te zetten in energieke en motiverende werkvormen. Ze is enthousiast, maar bovenal een enorm creatieve vakvrouw. Samenwerken met Femke is iedere keer weer een feest en laat zien dat creatief denken leidt tot inspirerende resultaten!”

Mirjam Hirdes

Projectleider Strafrechtelijk Afpakken , NH Samen Veilig

De kernproblemen van een organisatie is vaak moeilijk helder te krijgen. Voor Femke is dit helemaal niet moeilijk. Middels haar denk- werkwijze betrekt ze het hele team om problemen en oplossingen helder te krijgen. De ideeën die uit deze sessie naar voren zijn gekomen passen we nu toe in de praktijk en team voelt zich hierbij betrokken.

Sigrid de Vries

Eigenaar Fysio.com

De tijd vloog voorbij door de actieve werkvormen en het lekkere tempo. Onze oogst: een hoofd vol ideeën en inspiratie! Met een big smile willen we meteen aan de slag 🙂

Tineke Walstra

Adviseur Opleiden, Reade

Als medeorganisator van een dag voor politie en ketenpartners over het thema ondermijning was het een feest om met Femke samen te werken. Ze is kundig, professioneel en denkt graag en uitgebreid mee. We zouden haar zo weer boeken!

Laura Groeneveld

Operationeel Specialist, Politie Noord-Holland

Het was ongelooflijk prettig samenwerken met Femke. In korte tijd wist zij een creatieve, inhoudelijk sterke en vooral inspirerende werksessie neer te zetten voor ons bedrijf.

Haar talent is zeker dat ze zich razendsnel in de materie kan verdiepen en daaruit vervolgens een focus kan aanbrengen. Deze focus is ongelooflijk belangrijk als je in rap tempo, met een grote groep collega’s, een veelomvattend vraagstuk wil behandelen. Zij hield ons bij de les als we afdwaalden van de kern!

Dankzij Femkes inlevingsvermogen en grote verwoordingskracht, kon ze een prachtig op maat gemaakte, intieme werksessie realiseren.

Bedankt voor een inspirerende middag, waar we met veel plezier naar terug kijken!

Stefanie Nijenbranding de Boer

Projectcoördinator, Stichting Urban Resort

Na onze creatieve brainstormsessie met Femke zijn wij de volgende dag direct aan de slag gegaan met onze casus.

Na een halfjaar van ongestructureerd brainstormen, hebben wij nu een goed arsenaal & een duidelijke methode om in te zetten bij onze wekelijkse brainstorm.

Quinten Uivel

Bestuurslid , YES!Delft Students

Wij hebben enorm genoten van de WHY-sessie met Femke. Zij begeleidde ons met veel vrolijkheid en passie door de verschillende vragenrondes en diverse methodes.

Femke heeft ons geïnspireerd anders te denken en samen met het team de WHY van AGE Media te ontdekken. Een perfecte basis om op verder te borduren en een uitstekende activiteit voor teambuilding.

Gregory Edelenbos

Creative & YouTube Strateeg , AGE Media

Femke heeft een prettige manier om de boel te leiden, veel mooie werkvormen en is strak in de tijd.

Zo achteraf zien we dat de WHY er altijd is geweest, maar dat de HOE nog wel eens is veranderd. Als MT zijn we tot een prachtige WHY gekomen.

De mensen die vooraf twijfels hadden over het nut van een hele middag met de WHY bezig te zijn, zijn achteraf ontzettend tevreden met de opbrengst.

Jennie Post

Manager, Stichting Samen DOEN

Femke nam ons in vogelvlucht door brainstormtechnieken. Zelf actief aan de slag gaan stond centraal. Inspirerend!

Walter Kuenen

Specialist Ondermijning, Politie Noord-Holland

Femke begeleidde een brainstormsessie voor ideeën voor ons launch-event en follow-up marketingstrategieën. Haar onconventionele aanpak zorgde direct voor een energieke sfeer in de groep en tijdens het proces werden we echt gestimuleerd om out-of-the-box te denken.

De sessie leverde een flinke hoeveelheid geweldig creatieve en bruikbare ideeën die we samen met ons PR-bureau verder konden uitwerken. Een resultaat dat we zonder Femke zeker niet hadden bereikt!

Jørgen Berkhof

Business Development , Mr. Wallski

Femke verzorgde twee in-house workshops, met een leuke opbouw van theorie, oefeningen en energizers. Centraal stonden onze workflow en technieken voor creatief denken.

Femke is bevlogen en moedigde aan steeds een stap verder te gaan, de creatieve ‘stretch’ te maken. Ook voor mij als non-creative was dit superleerzaam en inspirerend.

Florine Keijzer

HR Business Partner, &samhoud media

Ergens weet je wel wat je ‘why’ is, maar zie ‘m maar eens boven water te krijgen. Door met een prettige luisteraar én doorvrager als Femke aan te slag te gaan, heb ik de basis onder dat wat ik doe scherp gekregen. Heel waardevol om die rode draad te pakken te krijgen! Intensief, open sfeer, en de nodige ‘nazorg’ – met zo’n sessie kan ik echt verder.

Femke van der Wijk

Eigenaar, Studio Vander

A good match with a coach is the key ingredient, and Femke truly was that for me. She offered good steps and insights and provided me with a competent guidance giving me ideas on how to achieve my goals.

Christina Pfeifer

Art Director, Zeppa

With the different exercises and techniques Femke used, she truly helped to open creativity and at the same time organise the creative ideas into my models. This combined with Femke’s unique approach to it.. was about opening our mindset, widening ideas into a framework that my mind can understand and, (very important!) having a lot of fun for an afternoon.

We came up with a lot of ideas, but the one big thing that came out from it was that one copy line – the one the client now uses as their primary brand tagline. That line would have never happened if we hadn’t done all the process of thinking. It was super simple, that’s why I would recommend it to any organisation.

Julia Laguarda

Owner, LaGuarda Brand & Marketing Consultancy

“Femke heeft door goed doorvragen ons geholpen met het concreet maken van onze vraagstelling en daarmee de werkwijze voor onze sessie. Haar onderzoekende houding in combinatie met haar kennis over creatief denken en handelen zorgt dat ze goed kan meedenken. Dat resulteerde onder andere in bruikbare handvatten; zowel in de voorbereiding, als tijdens de sessie en na afloop.

De ondernemersgeest van Femke zorgde bij ons voor inzichten hoe je met een vraagstuk om kan gaan vanuit een andere blik. Het creatief denken en handelen dat Femke aanzwengelt zorgt ervoor dat je echt even moet nadenken. Zo kregen we scherp wat ons precieze vraagstuk was en op welke wijze we onze vraag het beste konden beantwoorden. Dit vormde aanleiding om vervolgens met veel enthousiasme de volgende stap (durven) te maken.

Dit alles en ook de persoon Femke leidde tot een leuke samenwerking met bruikbare antwoorden op onze vraag.”

Maartje Schutte

Projectadviseur openbare orde en veiligheid, BVNG (Bureau Voor Noordelijke Gemeenten)

Pin It on Pinterest

Share This