OPDRACHTGEVERS EN SAMENWERKINGEN

voorbeelden van creatieve sessies en brainstorms

WHY-sessie met MT

KLANT: Stichting Samen DOEN
De vraag: “Als MT willen we de ‘WHY’ van onze organisatie scherper krijgen.'”

Lees meer

Testimonials

“De creatieve geest, flexibiliteit en professionaliteit van Femke zijn voorwaardelijk geweest om onze WHY-sessies (die eerst live zouden plaatsvinden) toch online door te laten gaan in dit bizarre corona-tijdperk. Alles moest anders, maar dat weerhield Femke niet om ons met vertrouwen mee te nemen in de wondere wereld van online creatieve toepassingen. Tussendoor nog ad hoc met weinig voorbereidingstijd een host naar het juiste niveau coachen was eveneens geen probleem.

Verrassend genoeg leerde ik veel van Femkes inzichten en onverwacht scherpe vragen om de opdracht helder te krijgen…

Ik weet nog niet precies wat het wordt, maar ik kijk nu al uit naar een volgende samenwerking!”

Alex Lam

Projectleider Intensiveren Afpakken, Politie NH

“Werken met Femke was een positieve ervaring met een constructief resultaat. Ze trof een gedegen voorbereiding en combineerde deze door heldere doelstellingen te formuleren. Ze hield de planning tijdens de sessie goed in de gaten zonder een dwingend keurslijf. Femke is een fijn mens om mee te werken en een professional die een team naar een tastbaar resultaat kan leiden.”

Dennis Hooftman

Creatief Directeur & Bestuurslid Amsterdams Kleinkunst Festival

“De kernproblemen van een organisatie is vaak moeilijk helder te krijgen. Voor Femke is dit helemaal niet moeilijk. Middels haar denk- werkwijze betrekt ze het hele team om problemen en oplossingen helder te krijgen. De ideeën die uit deze sessie naar voren zijn gekomen passen we nu toe in de praktijk en team voelt zich hierbij betrokken. “

Sigrid de Vries

Eigenaar Fysio.com

“De tijd vloog voorbij door de actieve werkvormen en het lekkere tempo. Onze oogst: een hoofd vol ideeën en inspiratie en met een big smile willen we meteen aan de slag 🙂 “

Tineke Walstra

Adviseur Opleiden, Reade

“Als medeorganisator van een dag voor politie en ketenpartners over het thema ondermijning was het een feest om met Femke samen te werken. Ze is kundig, professioneel en denkt graag en uitgebreid mee. We zouden haar zo weer boeken!”

Laura Groeneveld

Operationeel Specialist, Politie Noord-Holland

“Femke heeft een prettige manier om de boel te leiden, veel mooie werkvormen en is strak in de tijd.

Nu zo achteraf zien we dat de WHY er altijd is geweest, maar dat de HOE nog wel eens is veranderd en aangepast. Als team van Samen DOEN zijn we tot een prachtige WHY gekomen.

De mensen die vooraf twijfels hadden over het nut van een hele middag met de WHY bezig te zijn, zijn achteraf ontzettend tevreden met de opbrengst.”

Jennie Post

Manager, Samen DOEN

“Femke begeleidde een brainstormsessie voor ideeën voor ons launchevent en follow-up marketingstrategieën. Haar onconventionele aanpak zorgde direct voor een energieke sfeer in de groep en tijdens het proces werden we echt gestimluleerd om out-of-the-box te denken. De sessie leverde een flinke hoeveelheid geweldig creatieve en bruikbare ideeën die we samen met ons PR bureau verder konden uitwerken. Een resultaat dat we zonder Femke zeker niet hadden bereikt!”

Jørgen Berkhof

Business Development , Mr. Wallski

“Femke heeft ons in vogelvlucht door brainstormtechnieken meegenomen. Zelf actief aan de slag gaan stond centraal. Inspirerend!”

Walter Kuenen

Specialist Ondermijning, Politie Noord-Holland

A good match with a coach is the key ingredient, and Femke truly was that for me. She offered good steps and insights for me, and provided me with a competent guidance giving me ideas on how to achieve my goals.

Christina Pfeifer

Art Director, Zeppa

Het was ongelooflijk prettig samenwerken met Femke. In korte tijd wist zij met een creatieve, inhoudelijk sterke en vooral inspirerende werksessie neer te zetten voor ons bedrijf.

Haar talent is zeker dat ze zich razend snel in de materie kan verdiepen en daaruit vervolgens een focus kan aanbrengen. Deze focus is ongelooflijk belangrijk als je in rap tempo, met een grote groep collega’s, een veel omvattend vraagstuk wil behandelen. Zij kon ons bij de les houden, als we afdwaalde van de kern!

Dankzij Femke’s inlevingsvermogen en grote verwoordingskracht, kon ze een prachtig op maat gemaakte en intieme werksessie realiseren. Bedankt voor een inspirerende middag, waar we met veel plezier naar terug kijken!

Stefanie Nijenbranding de Boer

Projectcoördinator, Stichting Urban Resort

Femke verzorgde twee in-house workshops, met een leuke opbouw van theorie, oefeningen op basis van cases uit de praktijk en energizers. Centraal stonden onze workflow en technieken voor creatief denken. Femke is heel bevlogen en moedigde aan steeds een stap verder te gaan, de creatieve ‘stretch’ te maken. Ook voor mij als non-creative was dit super leerzaam en inspirerend.

Florine Keijzer

HR Business Partner, &samhoud media

Ergens weet je wel wat je ‘why’ is, maar zie ‘m maar eens boven water te krijgen. Door met een prettige luisteraar én doorvrager als Femke aan te slag te gaan, heb ik de basis onder dat wat ik doe scherp gekregen. Heel waardevol om die rode draad te pakken te krijgen! Intensief, open sfeer, en de nodige ‘nazorg’ – met zo’n sessie kan ik echt verder.

Femke van der Wijk

Eigenaar, Conceptualist & Tekstschrijver, Studio Vander

With the different exercises and techniques Femke used, she truly helped to open creativity and at the same time organise the creative ideas into my models. This combined with Femke’s unique approach to it.. was about opening our mindset, widening ideas into a framework that my mind can understand and, (very important!) having a lot of fun for an afternoon.

We came up with a lot of ideas, but the one big thing that came out from it was that one copy line – the one the client now uses as their primary brand tagline. That line would have never happened if we hadn’t done all the process of thinking. It was super simple, that’s why I would recommend it to any organisation.”

Julia Laguarda

Owner, LaGuarda Brand & Marketing Consultancy

Pin It on Pinterest

Share This