TRAINING

ONLINE VISUEEL SAMENWERKEN

Haal meer energie en productiviteit uit je online overleg!

Vergroot je SuperPowers met Mural!

Heb je ook last van ‘Teams-fatigue’? Denk je dat er méér te halen valt uit je Zoom-overleg? Dan is een Mural-training iets voor jou!

Mural is een digitale tool voor visueel samenwerken (ofwel een online whiteboard met oneindige ontwerpmogelijkheden). Met Mural kom je sneller tot betere besluitvorming! Doordat je samen letterlijk kunt in- en uitzoomen op de inhoud, wordt richting bepalen makkelijker. Mural zet aan tot actieve participatie en prikkelt creativiteit. Het zorgt daarmee voor energie!

Mural kun je inzetten voor je vergadering, teamreflectie, brainstorm, projectplanning – de opties zijn eindeloos.

Visueel samenwerken zorgt voor betrokkenheid, werkplezier en vooral: online meetings die méér opleveren!

“Ik kwam deze sessie met 100x meer energie uit, dan dat ik er in ging. Terugkijkend op de afgelopen twee jaar hadden veel overleggen en brainstorms méér kunnen opleveren als ik toen had geweten wat ik heb geleerd tijdens deze training.”

Emile Delahaij ~ Politie Noord-Holland

Waaruit bestaat deze sessie?

Mural is natuurlijk slechts het middel, niet het doel. We laten je daarom de voordelen van visueel (samen)werken zien; ofwel: in welk opzicht helpt Mural je t.o.v. het standaard overleg met notulen?

Je gaat vooral zélf aan de slag: je leert hoe je een goed whiteboard ontwerpt en hoe je collega’s hiervoor uitnodigt. Op basis van jullie wens, ontwerpen voor de sessie een aantal ‘Murals’ met werkvormen op maat. Hierop ga je samen aan de slag. Zo maak je het beste kennis met de werkwijze en alle opties. Na de sessie kun je deze whiteboards (’templates’) dus direct inzetten bij je volgend overleg. En zoals een goede online sessie betaamt: wij zorgen ervoor dat je met energie deze bijeenkomst verlaat!

Voor wie?

Iedereen die (online) overleggen moet plannen en daarin productiever, energieker en/of creatiever wil samenwerken.

 

Nieuwsgierig? Leuk, that’s the spirit 😉

0643986170 | femke@decreatievewerkvloer.nl

Pin It on Pinterest

Share This