POLITIE Noord-holland

WHY-SESSIES VOOR ketenpartners

De vraag:

“Ik wil graag de hart van de zaak boven tafel krijgen: waaróm doen we wat we doen, en hoe kunnen we  ‘betekenisvoller’ maatschappelijk effect bereiken? “

“De creatieve geest, flexibiliteit en professionaliteit van Femke zijn voorwaardelijk geweest om onze WHY-sessies (die eerst live zouden plaatsvinden) toch online door te laten gaan in dit bizarre corona-tijdperk. Alles moest anders, maar dat weerhield Femke niet om ons met vertrouwen mee te nemen in de wereld van online creatieve toepassingen.

Verrassend genoeg leerde ik veel van Femkes inzichten en onverwacht scherpe vragen om de opdracht helder te krijgen…

Ik weet nog niet precies wat het wordt, maar ik kijk nu al uit naar een volgende samenwerking!”

Alex Lam

Projectleider Intensiveren Afpakken, Politie NH

De aanpak:

Deze sessie zou in eerste instantie live, met 130 man plaatsvinden. Door corona in 2020 kreeg dit een online variant. We organiseerden 5 losse why-sessies in Microsoft Teams, met een combinatie van offline en online opdrachten. Via Mural (een virtueel, interactief whiteboard) gingen mensen met elkaar op zoek naar hun innerlijk motivatie en met elkaar ontdekten ze waar hun huidige werkzaamheden hier nog optimaler op konden aansluiten. Deze sessie was gebaseerd op het basisprincipe van Simon Sinek’s ‘Find Your Why’.

Het resultaat: een club mensen die elkaars ‘why’ ontdekten en inzicht kregen op welke manier er nog winst te behalen viel op dit onderwerp in hun werkveld.

 

Andere klantcases

Pin It on Pinterest

Share This