URBAN RESORT

BRAINSTORM STRATGISCH BELEIDSPLAN

De vraag:

“Voor het nieuwe strategisch beleidsplan willen we graag ideeën en input vanuit de werkvloer.”

Het was ongelooflijk prettig samenwerken met Femke. In korte tijd wist zij met een creatieve, inhoudelijk sterke en vooral inspirerende werksessie neer te zetten voor ons bedrijf. Haar talent is zeker dat ze zich razend snel in de materie kan verdiepen en daaruit vervolgens een focus kan aanbrengen. Deze focus is ongelooflijk belangrijk als je in rap tempo, met een grote groep collega’s, een veel omvattend vraagstuk wil behandelen. Zij kon ons bij de les houden, als we afdwaalde van de kern! Dankzij Femke’s inlevingsvermogen en grote verwoordingskracht, kon ze een prachtig op maat gemaakte en intieme werksessie realiseren. Bedankt voor een inspirerende middag, waar we met veel plezier naar terug kijken!

Stefanie Nijenbranding de Boer

Projectcoördinator, Stichting Urban Resort

De aanpak:

In deze brainstorm verdeelde ik de mensen over 3 casussen uit de praktijk. Met hulp van een canvas met vragen bespraken mensen op visuele manier ‘hun’ casus. Het canvas was vooral gericht op positiviteit en potentie, maar bevatte ook een evaluerend deel, echter op zo een manier vormgegeven dat we de (positieve) blik op de toekomst hielden.

Voor de directie werd (letterlijk) zichtbaar wat leeft op de werkvloer, en in 2,5 uur tijd is veel kennis en ervaring opgehaald bij de mensen die het werk uiteindelijk doen. De subteams kwamen met ideeën voor het verbeteringen die inspiratie vormden voor het strategisch beleidsplan.

Andere klantcases

Pin It on Pinterest

Share This