FYSIO.COM

NETWERKBORREL MET VERDIEPING

De vraag:

“Ik organiseer een netwerkborrel voor partners in de zorg. Hoe geef ik verdieping hieraan zodat het meer wordt dan alleen borrelen?’

“Femke werkt doelgericht en laat je constant afvragen waarom je bepaalde dingen zegt of doet. Het doel wat je voor ogen hebt zal hoe dan ook bereikt worden.

Femke kan ook op een subtiele manier het creatieve brein laten werken door spelvormen op te zetten waarbij iedereen betrokken wordt.”

Sigrid de Vries

Eigenaar Fysio.com

De aanpak:

Samen met de eigenaresse Sigrid de Vries heb ik besproken welke topics haar bezighouden, en wat ze hoopte dat dit deze borrel bij de mensen zou triggeren. Vanuit daar hebben we 2 thema’s (‘samenwerking in de zorg’ en ‘plezier houden in je werk’) geformuleerd voor die dag, waarbij we mensen d.m.v. zelfgemaakte vragenkaartjes gesprekken lieten voeren over deze 2 thema’s. Ook presenteerde Sigrid nieuwe trend in de zorgsector, en deelde ik mijn ervaringsverhaal over holistische zorg (zie mijn andere website voor mijn sprekersrol op dit gebied).

Het resultaat? Zicht op wat er leeft, verdiepende gesprekken en méér dan een sate’tje en een biertje. Een borrel om te onthouden!

Jørgen Berkhof – Business Development Mr. Wallski over de sessie:

“Femke begeleidde een brainstormsessie voor ideeën voor ons launchevent en follow-up marketingstrategieën. Haar onconventionele aanpak zorgde direct voor een energieke sfeer in de groep en tijdens het proces werden we echt gestimluleerd om out-of-the-box te denken. De sessie leverde een flinke hoeveelheid geweldig creatieve en bruikbare ideeën die we samen met ons PR bureau verder konden uitwerken. Een resultaat dat we zonder Femke zeker niet hadden bereikt!”

Andere klantcases

Pin It on Pinterest

Share This