AMSTERDAMS KLEINKUNSTFESTIVAL

VERHELDERING VAN DE VISIE

De vraag:

“Als bestuur en directie verkennen we graag onze gezamenlijke ambitie en toekomstdromen voor het Amsterdams Kleinkunst Festival (AKF).”

“Werken met Femke was een positieve ervaring met een constructief resultaat. Ze trof een gedegen voorbereiding en combineerde deze door heldere doelstellingen te formuleren. Ze hield de planning tijdens de sessie goed in de gaten zonder een dwingend keurslijf. Femke is een fijn mens om mee te werken en een professional die een team naar een tastbaar resultaat kan leiden.”

Dennis Hooftman

Creatief Directeur & Bestuurslid Amsterdams Kleinkunst Festival

De aanpak:

Een toekomst schetsen begint met samen dromen. Wat wil je zien gebeuren? Het Zou Geweldig Zijn Als… Wat zijn de stippen op de horizon? Heb je deze samen verduidelijkt, dan komt de weg er naartoe. Welke kritische hiaten zie je op weg naar de realisatie van je visie? Hoe kunnen jullie die aanpakken, welke ideeen zijn daarvoor en welk hiaat heeft de meeste prioriteit?

Het resultaat van deze werk sessie was de neuzen meer dezelfde kant op, de dromen & expertise van de leden op tafel en inzichten voor de te nemen vervolgstappen.

Andere klantcases

Pin It on Pinterest

Share This